Для виготовлення пасти Pastelia використовується високоякісна італійська сировина та джерельно чиста вода зі свердловини глибиною 90 м, що розташована в екологічно чистій місцевості. Додатково вода проходить 3 ступені очистки із постійним контролем відповідності її показників. Виробництво здійснюється на автоматизованих та компʼютеризованих виробничих лініях, що дозволяють контролювати весь процес від початку та до кінця. Для створення преміальної пасти виробник використовує класичну технологію довготривалої обробки — це ніжна тривала сушка при низьких температурах.
Торгова марка Pastelia використовує 100% італійський дурум, який росте в умовах лагідного Середземного клімату Італії. Італійський дурум відрізняється насамперед стандартно високим вмістом білків та клітковини, а також мінімальним вмістом крохмалю. Висока якість та кількість клейковини італійського дуруму в поєднанні з правильним розмелом борошна та дотриманням автентичної технології виготовлення пасти Pastelia не дозволяє пасті розварюватися у воді. Проте допомагає під час варіння збільшиться в об’ємі у 2,5 рази. Тому вода, у якій варилася Pastelia, залишається майже прозорою, а сама паста ароматною, блискучою та пружною — al dente, як кажуть в Італії. Пробуйте нове та замовляйте італійську пасту зі зручною доставкою на сайті «100ШОП».