Оцет — універсальний продукт на вашій кухні. Випічка, консервація, соуси та маринади — він усюди стане у пригоді.
Оцет – один із найдавніших кулінарних продуктів, відомих людству. Його готують ще з часів Стародавнього Вавилону, методом бродіння. Сьогодні – це базовий інгредієнт на будь-якій кухні. Винний, яблучний, виноградний, оцет столовий використовують для маринування м'яса, риби, приготування соусів, закусок, салатних заправок. Це також консервант для сезонних заготовок, неодмінна добавка для майонезу і гірчиці. У поєднанні зі спеціями та прянощами неймовірно збагачує смак страв.
Стиглі виноград, яблука, запашна смородина зі щедрих українських садів – ось головний секрет якісного продукту. Залежно від сировини, що ферментується, отримуємо:
яблучний оцет – золотисто-коричневого кольору з фруктовим смаком, акцентує смак салатів, м'яса птиці. В ньому багато вітамінів A, B, C, E і пектину;
винний – з пікантним смаком, з ним смачніша середземноморська кухня, вінегрет, рагу;
виноградний – більш насичений з легкою солодкістю, найчастіше ним зрошують салати, овочі, фрукти, сири.
Кілька крапельок, і смак улюблених страв стає ідеальним!
Продукт не фільтрується і не пастеризується, зберігає корисні властивості фруктів та ягід.
Витримка в дубових бочках надає йому особливого смаку і аромату.
У складі лише натуральні компоненти, вирощені на українських землях під доглядом професіоналів.
Щоб купити оцет, достатньо кількох кліків на нашому сайті. Швидко доставимо в будь яке місто України: Київ, Одеса, Дніпро, Львів, Харків та інші.