Масло ГХІ — користь та неперевершений смак у кожній ложці! Додавайте до готових страв та використовуйте для смаження.
Масло ГХІ – це молочний продукт, отриманий із вершкового жиру методом нагріву. «Жовте золото», як його називають в Індії, цінується кулінарами за те, що під час смаження не горить та не утворює молочну пінку.
Спочатку корівки ласують різнотрав’ям на пасовищах Наддніпрянщини та Галичини. Діляться своїм молочком, з якого далі виробляється натуральне вершкове масло. Ми його нагріваємо, щоб видалити білок та воду, таким чином, отримуємо пряжене – найчистіший продукт. І це добре помітно, коли розплавлений жир розливається в баночки: він кришталево прозорий. А ще – має насичений, горіховий смак та аромат!
Продукт містить вітаміни A, E, D, групи B, PP та жирні кислоти. Його вживання покращує травлення, нормалізує роботу кишківника, зміцнює імунітет. У складі також відсутні лактоза та казеїн, тому його можна вживати людям із алергією на молочні білки.
Щоб купити топлене масло, знадобиться мить: просто додайте потрібну кількість одиниць до кошика онлайн і оформіть покупку. Наші кур’єри швидко привезуть замовлення за вказаною адресою.