Що то за українська кухня без квасолі? Майте пару баночок завжди про запас: чи то в борщ додати, чи то ложкою з банки посмакувать!
Їх смак закохує з першої ложки! Щедрий дарунок українських ланів, плід органічного землеробства – боби спочатку дбайливо збираються майстрами Поділля. А далі готуються за особливим рецептом Євгена Клопотенка. Ось чому консервована квасоля з магазину «100ШОП» має такий незрівнянний смак!
На відміну від сушених, продукт «із банки» не треба замочувати і відварювати – вистачить легкого прогрівання. Та можна додавати до борщу, салатів, м'яса, риби, птиці. Чи скуштувати у складі вегетаріанських страв – то вже, кому як схочеться. Всередині банки – 100% натуральний продукт, та ще трішки спецій. В прозорій або томатній заливці. Дуже смачно, пікантно, поживно!
Продукт складається з цільних зерен білої квасолі, вирощеної на рідній українській землі.
У складі відсутні барвники та консерванти – тут нічого зайвого, лише корисне!
Після замочування та відварювання боби добре зберігають форму, а термін їх придатності – цілих 2 роки.
Приготовлена за унікальним рецептом, консервація чудово смакує, якщо куштувати ложкою прямо з банки.
Щоб купити консервовану квасолю, скористайтесь зручним кошиком на сайті. Швидко привеземо ваше замовлення по Києву, Дніпру, Одесі, Харкову та в інші міста України. А якщо товарів на +1000 грн, то доставка буде безкоштовна!