Українські спеції відкривають найпотаємніші сторони звичних страв. Додайте барв до їжі, що приносить вам задоволення.
Ще прадавні українці були справжніми експертами з рослин. Вони знали, які з них можна їсти, які – ні, а які мають виражений аромат і смак. При додаванні цих приправ у страви відбувалась магія, та виходили приголомшливі кулінарні шедеври, гідні кращих ресторанів світу. Українські спеції від Євгена Клопотенка перейняли ці чари. В їх «силі» – збагатити смак страв, підвищити апетит, полегшити засвоєння їжі та навіть покращити настрій. Комбінації, здавалось, непоєднуваних інгредієнтів, дарують гурманам щось якісно нове. І це варто спробувати!
В найдавніші часи, щоб отримати чудові приправи, споряджалися цілі походи, долалися величезні відстані через пустелі та океани. Ціна таких продуктів була надвисока та доступна лише багатіям. Зараз все змінилося, і купити спеції може кожен. Втім, не завжди трапляються оригінальні прянощі, такі, як на «100ШОП». Традиційні, забуті поєднання трав та рослин, вирощених на лагідних українських землях, здатні створити щось надзвичайне до вашого столу.
Ромашка-багульник. Надає стравам гіркуватого присмаку та квіткового аромату з нотками хвої та камфори. Ідеальна спеція до соусів і маринадів, чайних сумішей.
Копчена паприка, липа та материнка. Страви з нею мають насичений димний аромат і яскравий червоний колір. Солодкуватий смак з гірчинкою ідеально поєднується з м'ясом, рибою та овочами.
Спеції мерудія. Свіжа, гіркувата, пряна суміш із горіхово-цитрусовим ароматом. Чудова в супах, салатах, випічці, бринзі.
Ромашка, насіння кропу та коріандру. Має складний багатий смак. В рибі, бульйонах, салатах – ця приправа доречна всюди.
Чебрець, ялівець, бузина. Найкраще смакує з червоним м'ясом, птицею і дичиною. Підкреслює природний смак овочів, зокрема, гарбузів та моркви. Соусам додає оригінальності та глибини смаку.
Вже готуємо й інші приправи, не менш цікаві, здатні подарувати вашим стравам унікальний смак та непідробний аромат.
Продукти підходять для приготування перших і других страв, незамінні у кондитерському та барменському мистецтві.
У складі відсутні штучні домішки, барвники та підсилювачі смаку.
Мають однорідний стан, тому їх легко дозувати та рівномірно розподіляти по страві.
Запаковані в якісне пакування з зіп-замком, що полегшує зберігання.
Різноманітні приправи вже готові до відправки. Замовляйте – доставимо максимально швидко, як це можливо. В Києві, Одесі, Дніпрі, Львові, Харкові та інших містах України.