Хрін з томатом та солодким перцем готується за доволі простим рецептом. Зазвичай регулюється лише кількість хрону та оцту залежно від того, наскільки гострою або кислою має вийти закуска. У соусі від пані Коломіциної всі смаки збалансовані, тому його можна додавати до будь-яких страв та експериментувати зі смаковими поєднаннями. Прикиньте на око та приготуйте такий хрін самостійно або ж замовте вже готовий на сайті «100ШОП» зі зручною доставкою.
Хрін з томатом та солодким перцем — закуска для справжніх дослідників української кухні. Завдяки їй ви зможете відкрити для себе безліч нових поєднань та смакувати звичні повсякденні страви так, як раніше і не мріялось. На хліб із салом, у кашу з маслом, до мʼяса й риби — куди б ви не додали запашний хрін, він не буде зайвим.