Живемо, хліб жуємо, а іноді ще й присолюємо! А тепер можна додавати також хумус, щоб канапки були ще смачніше та поживніше.
В Ізраїлі хумус вважають національною стравою. Сирійці стверджують, що закуску вперше приготували саме в їхніх краях. Як би там не було, а вона дуже полюбилась українцям. Особливо, варіації з автентичними смаками, що на сайті «100ШОП». З домашньою олійкою, в спеціях чи з копченою цибулею… Смакує надзвичайно!
У складі – найласіша квасолька зі щедрих українських полів. Трошки водички, соняшникової олії, спецій, овочів. Та більше нічого! Все це «перебивається на крем», і виходить смачний хумус – ніжний, пористий. Ох, а корисний – багатий протеїнами, рослинними білками. І всюди ця «намазка» доречна: на бутербродах, як соус, гарнір до м'яса, риби, овочів.
Взяли ми та й зробили закуску з білої квасолі. Ото воно й вийшло так ситно.
В продукті немає нічого такого, щоби змінило природний смак інгредієнтів. Точно, як домашнє.
А щоб купити цю смакоту, скористайтесь кошиком на нашому сайті. Швидко доставимо по Києву, Харкову, Одесі, Дніпру та в решті міст України.