Мариновані лисички виготовляються за традиційним рецептом, що зберігає натуральний смак і аромат грибів. Першочергово відбирають свіжі лисички, ретельно очищають і промивають їх. Потім гриби відварюють, щоб зберегти м'якість і уникнути надлишкової гіркоти, притаманної лисичкам. Для маринаду використовують воду, сіль, цукор, спеції та лимонну кислоту як консервант. Після маринування гриби фасують у банки та герметично запаковують, зберігаючи продукт, який готовий до вживання без додаткової обробки.
«Дари Гуцульщини» — локальне виробництво, створене у 2015 році серед мальовничих Карпат в екологічно чистому районі Путильщини, де в радіусі більше ніж 100 км розкинулися лише гори й ліси та немає жодного діючого промислового підприємства. Це місце, де працюють люди, що знаються на грибах та їхньому сушінні, тож роблять це з теплом і любовʼю. Звісно, можна спробувати засушити та замаринувати гриби самостійно. Але якщо не маєте часу та можливості, зручна доставка на сайті «100ШОП» допоможе вам смакувати лісовими дарами будь-коли.