Стиглі кавунчики з чернігівських полів, що ото постукаєш, аж бухтять – спочатку миють та ріжуть. Далі вибирають червоне – його на сік, а залишають кірочки. Ті самі зелененькі, з плямками, що зазвичай викидаються. Але ми знаємо, що з них виходить щось неймовірне. Отож шкірки вимочують, а потім кілька разів варять із цукром. І от вони вже напівпрозорі, солоденькі, як мармелад, відправляються у банки.



Не встигнете оглянутися, як баночка спорожніє! Варення з кавуна зі «100ШОП» – то якась залежність! Такого в супермаркеті точно не знайдете. А, як один раз спробуєте, доведеться ховати, щоб не з’їсти все за раз. Та, хіба вдасться?! Солоденькі кавунчики, пахучі, крихкі, що так смачно розтікаються у роті... До чайку – ідеально, до печеньки – взагалі без шансів устояти. Ну то шо, берете?