Виробництво узвару — це довга та кропітка праця. Восені відбувається заготівля фруктів, які далі проходять низькотемпературне сушіння (дегідратацію). Це дозволяє максимально зберегти усю користь, що містить у фруктах. Далі відбувається заварювання сухофруктів окропом при температурі 95°С та витримка не менше 12 годин. Щоб отримати гарний насичений колір та смак, напій відправляють на двоступеневу фільтрацію, а вже потім розливають виключно у скляну тару, що вважається наекологічнішим варіантом для узвару. Готові пляшки стерилізують, етикетизують та палетизують, щоб ви у будь-який момент могли замовити їх з доставкою на сайті «100ШОП» та вже на наступний день насолоджуватися улюбленими смаками.
Консервзавод «Ярмолинці» — це велике та потужне підприємство, обладнане сучасним імпортним обладнанням, високоефективними твердопаливними котлами, системами очищення стоків та іншими інженерними системами великих виробництв. Завод спроєктований за традиційними технологіями консервних виробництв і має площу основного цеху понад 1200 м2. Лише уявіть, у підприємства є власний фруктовий сад, де вирощують традиційні сорти яблук, слив і груш для виробництва узвару. Завод сертифікований за міжнародними стандартами управління якістю та безпекою виробництва харчових продуктів ISO 22000 (HACCP), що лише підтверджує високу якість натурального напою.