Готували цю смакоту майстри з Хмельниччини – ретельно і з любов’ю. Спочатку відібрали найніжніші шматочки свіжої свинини. Прибрали зайвий жир та сало, щоб тушонка була пісна. А далі готували. Причому, в них вона не просто тушкувалася, а прямо-таки відпочивала в теплій компанії цибульки зі спеціями. Сіллю (але не багато, щоб не надто солона була), чорним перчиком горошком, лавровим листям. Аж допоки не стала ніжною та соковитою. Такою гарною блідо-рожевою на колір, в напівпрозорій тушонці... Коротше кажучи, так її розпестили, що вона стала просто неймовірно смачною. І не жирна, і не пересушена – якраз така, як треба. А запашна, що аж слинки течуть!



Чим наша тушкована свинина відрізняється від інших? Та тим, що вирощена вона на чистих українських пасовищах і ніколи не бачила заморожування. Подільські виробники беруть лише свіже м’ясо від перевірених постачальників. Без всяких там підсилювачів смаку чи інших «штучних штучок». Тільки натуральні продукти і любов до своєї справи. Того свининка і поєднується з будь-чим (ну, майже): картоплею, рисом, гречкою, овочами…. Можна і в гриби додати, і в супчик. Та й просто ложкою з банки наминати, з хрустким хлібцем. Скуштуйте – це щось особливе!