Отже, висипаєте те, що в банці, в мисочку, вбиваєте одне велике яйце та ретельно перемішуєте. Розтоплюєте 150 грамів вершкового масла, додаєте до суміші, й знову працюєте вінчиком. Можна покласти ще ложку меду і лимонної цедри (якщо таке любите). Далі формуєте печеньки, викладаєте на дечку – і в духовку бац! Чекаєте 5-7 хвилин, і витягайте. Смачного! З однієї суміші виходить аж 32 печеньки, то вистачить і для родини, і для друзів. А якщо ще й глазур'ю прикрасити… Ммм… Смакота справжнісінька! Та ще й корисна, бо вівсяні пластівці – це ж сила-силенна вітамінів, а насіння – джерело корисних жирів та мікроелементів. Так що печіть та їжте на здоров'я!



Чому саме ця суміш? Бо тут все зроблено з душею, турботою про вас. Ніяких добавок – все тільки натуральне. А ще багато цукру – ласунчики зацінять. До речі, а ви – ласунчик? То хватайте банку з сумішшю на «100ШОП» та бігом на кухню! І, бачите, тут не треба бігти до магазину за складовими – вже все є. Добірне, органічне, таке рідне наше. Для тих, хто раніше печеньки ніколи не пік, варіант готової суміші просто ідеальний. Та такий простий – спробуйте, у вас точно все вийде.