Не такий, як всі гірчичні соуси, що тільки з медом та спеціями. Гірчично-медовий YAGODAR – трошки кисленький, бо з оцтом яблучним. Масткий, бо олійкою приправлений. Та ще посолений, з паприкою і сушеним кропом. Такий собі от соус вдався, що і до сиру, і до зелені – усе разом класно поєднується. Та й шашлик з ним на порядок смачніший. І не переживайте, з оцтом тут не перегнули, все по-людськи!



Цей соус точно не залишить вас байдужими. Не забиває смак, а підкреслює його. Додає щось новеньке, своє. Такий універсальний, що навіть не знаєш, з чим його краще подавати. Там, де треба кращий смак, соус завжди буде доречний. Читаю на етикетці «…для сиру та салатів». Ну не тільки! Для курячого стейка підходить, з овочами-гриль теж досить-таки. Та й по виготовленню видно, що не полінувалися, а зробили все на совість. Хочете, щоб страви смакували особливо? Беріть цей соус!