Свіжі, стиглі, щойно зібрані з поля фрукти та ягоди відразу надходять у цех на переробку. Сировину перебирають, перетирають на спеціальній машині італійського виробництва та вичавлюють сік. Головний секрет – зробити все швидко! Свіжий сік проходить через систему фільтрів і подається в пастеризатор, де нагрівається до температури 85 °С і відразу запаковується у скляні пляшки об’ємом 0,3, 0,5, 1 л та 3-літрові пакети типу baginbox. Саме при вказаній температурі досягається мікробна чистота продукту і зберігаються всі смакові властивості плодів та ягід. Секрет якісних соків в сировині, вона повинна бути свіжою, без дефектів і явних пошкоджень, не допускаються недозрілі або перестиглі фрукти. Основою всіх купажів є яблучний сік, до якого у певній пропорції додається сік літньої ягоди. У виробництві соків враховується сортність яблук. Наприклад, Симиренко та Ліголь – кисло-солодкі, Голден і Джона Голд – солодші.
Фермерське господарство «Екокрай» вирощує натуральні фрукти, овочі та ягоди на чистих полях Полтавщини. Переробне підприємство розташоване в старовинних Лубнах, його передмісті – в с. Засулля, обабіч чарівних лук річки Сули. Там висаджено 20 сортів яблук, 9 сортів груш, 7 сортів сливи, а також багато різних ягід. В садівництві у процесі вирощування культур виробник застосовує добрива і засоби захисту, дозволені в органічному землеробстві. У виробництві продукції «Екокрай» не використовує консерванти, барвники і ароматизатори. Вся сировина проходить ретельний лабораторний контроль на відсутність нітратів, радіонуклідів, важких металів і мікотоксинів. Це виробництво, у кожному продукті якого відчувається тепло і любов, з якими фермери готували їх. Переконайтесь у цьому, замовивши натуральний сік «Екокрай» зі зручною доставкою на сайті «100ШОП».