Все робиться з любов'ю та повагою до традицій, щоб ви відчули справжній смак України. І то нічого, що приправа із заморських перців – майстри Франківщини знають, як то робиться. Овочі вони спочатку висушують в ідеальній температурі, щоб не втратили ані пікантності, ані запаху. Далі подрібнюють на манюні слайси, щоб віддавали весь свій гострий смак. Без зайвого «пилу», екстрактів чи ще чогось такого – тільки чесний, натуральний вогонь у баночці!



Бо це не банальний гострий перець. Не такий, що тільки палить і більше нічого. Тут і димні нотки, і цитрусова кислинка, і навіть трохи фруктовості. А все разом = ідеальний баланс! Додавайте до всього, що хочете зробити гострішим – тушкованого, смаженого, запеченого. В соуси, овочі, маринади. Посипте сумішшю курячі крильця, додайте в борщ чи сочевичний суп, до пасти або в шашлик. Але обережно: вороття немає!