Щоб зробити пастилу, спочатку зі винограду, яблук та бананів роблять пюре, а потім висушують його за спеціальною методикою. Пастила зберігає всі вітаміни свіжих фруктів, адже в процесі приготування довго висушується при низькій температурі протягом 12 годин. Для виготовлення одного боксу виноградної пастили використовують близько 1 кг 700 гр свіжого винограду.
Виробництвом натуральної пастили займається пані Оксана, мама двох діток та жителька Львова. Це сімейний бізнес, що виріс зі звичайного хобі. Жінка захопливо вивчала флору Карпат та зрозуміла, що ми маємо незліченну кількість цілющих рослин, що можуть приносити користь. Так народились карпатські чаї «ОТЕ», а згодом дійшло й до натуральної пастили. Чому варто її спробувати? Все просто: вона зроблена з теплом та любовʼю людиною для людей. Перевірте це, замовивши смачну та корисну пастилу зі зручною доставкою на сайті «100ШОП».