Виготовлення рафінованої соняшникової олії «Оліяр» включає кілька етапів. Використовуються спеціальні сорти соняшника, які вирощуються на полях, дотримуючись агрономічних норм. Урожай збирають механічно. Далі зібране насіння проходить первинну обробку та механічний віджим, що дозволяє отримати первинну олію. Цей процес може бути виконаний на різних машинах, які витискають олію з насіння. Для максимального вилучення олії може використовуватися метод екстракції з розчинником (зазвичай гексаном). Це дозволяє отримати додаткову кількість олії з відходів. Потім олія очищується від залишків насіння та інших частинок. Вона проходить дезодорацію, щоб усунути неприємні запахи. Після дезодорації олія піддається фільтрації для досягнення бажаної прозорості. Готову рафіновану олію розливають у пляшки, які захищають її від впливу світла і повітря, що допомагає зберегти якість та свіжість продукту.
ТМ «Оліяр» належить до приватного підтриємства «Оліяр», що працює на ринку України більше 20 років. Бренд визнає й шанує своє українське коріння та сміливо виходить на світовий ринок. На сьогоднішній день «Оліяр» експортує соняшникову олію в країни ЄС і Близького Сходу, в Канаду, США та Африку, що загалом складає 35 країн світу. Це потужна компанія, що наразі контролює 3% світового експорту та не планує зупинятися на досягнутому. Виробництво олії дає якісний результат, переконатися в якому можна, замовивши «Оліяр» зі зручною доставкою на сайті «100ШОП».