Виробництво виноградного оцту «VINAGRO» включає ферментацію виноградної сировини, зокрема винних матеріалів чи соків, за допомогою оцтовокислих бактерій. Спочатку підготовлена сировина бродить, перетворюючись на алкоголь, після чого, під дією бактерій та за умов контрольованої температури і доступу кисню, відбувається окислення спирту в оцтову кислоту. Важливі етапи виробництва — фільтрація та дозрівання, які забезпечують прозорість і насичений смак готового продукту. Завершальний етап — фасування в пляшки, після чого оцет готовий до продажу.
Для виробництва продукції «VINAGRO» використовує лише високоякісну, сертифіковану сировину європейських, американських та українських виробників, без барвників та консервантів. Це компанія з 20-річним досвідом, що системно контролює якість продукції на всіх етапах виробництва та гарантує споживачеві винятково корисну, смачну та якісну продукцію. Компанія зарекомендувала себе як надійний постачальник якісних продуктів під приватними торговими марками партнерів «Private Label», успішно співпрацює в цьому напрямку з найбільшими торговельними мережами України, такими я Сільпо, Метро, Ашан, ЕКО маркет, Fozzy, Лоток, СМК та інш. і провідними дистрибуторами країни. А ви можете придбати оцет від «VINAGRO» зі зручною доставкою на сайті «100ШОП».