Яблучно-смородиновий оцет виготовляють за класичною орлеанською методикою, при якій оцет не пастеризується та не фільтрується, що дозволяє зберігати корисні речовини, вітаміни та антиоксиданти. Процес виготовлення передбачає витримку в дубових діжках, що надає продуктам особливого аромату та смаку.
Для ТМ «Адамівка» вкрай важливо використовувати найкращі сорти яблук, винограду та інших інгредієнтів для виробництва оцту. Окрім натуральної сировини, що виросла на українських землях під доглядом професіоналів, торгова марка використовує нетипову методику виробництва, завдяки якій вдається зберегти усі корисні властивості фруктів та ягід й примножити їх у вигляді готового оцту. Досліджуйте українське разом з «Адамівка» та замовляйте смачний оцет на сайті «100ШОП».