Виробництво українських спецій просте та зберігає автентичну методику. Усі трави сушать при низькій температурі, щоб не втратити їхні аромати та корисні властивості. Далі сировину перемелюють до однорідного стану та пакують у зручне паковання.
Воліємо популяризувати використання автентичних спецій, бо завдяки їм ви зможете відкривати українську кухню по-новому, насолоджуючись смаками звичних вам продуктів. У наборі маємо універсальну сіль з насінням кропу, копчену сіль до мʼяса, риби чи овочів, копчену паприку, липу та материнку до рагу з бобовими, грильованих овочів чи птиці, мерудію до супів чи гарнірів, ромашку та багульник до соусів та маринадів, ромашку з насінням кропу та коріандру до запашної домашньої випічки та чебрець, ялівець й бузину до мʼясних страв. Відкривайте українське знову й знову з духмяним кошиком спецій та замовляйте його на сайті «100ШОП».