Готують закуску просто, як у нас в селі роблять: грибочки польські зібрали – такі на білій ніжці з темними цятками, без грубих перетинок. Перебрали, помили, трохи відварили, і в маринад із оцтом та спеціями. Тиждень-другий настоялися – і готово! Ніяких тобі хімій-мухімій, все натуральне, як природа створила. Маринад не мутний, то гриби не обов’язково промивати – можна й так зразу їсти. Спеції не нав’язливі: лише додати олійку, цибульку, і ось тобі яскравий грибний смак з кислинкою. Їси і, скажу вам – це база!



Бо такі гриби, як на «100ШОП», не кожен день знайдеш. Не переварені, не пересолені, а от саме такі, як треба. До смаженої картопельки – взагалі космос. І ще: відкрив банку – і одразу ніби в лісі опинився, в дитинстві, тепло так.... Тож не зволікайте – хто перший замовив, того і грибочки!