Для виготовлення соуса використовують насіння білої та жовтої гірчиці, які перемелюють у порошок, додають підготовлену воду та спеції, що надають рослині пряний та кисло-солодкий присмак. Але найголовніший компонент — це мед, який стабілізує усі смаки гірчиці та робить її універсальним доповненням до ваших страв. Спробуйте приготувати таку гірчицю самостійно або з замовте готовий соус зі зручною доставкою на сайті «100ШОП».
Гірчиця з медом зроблена за авторським рецептом, що зберігає автентичну методику виробництва соуса. Цей то випадок, коли смакуєш кожну ложечку так, ніби вона остання. Вдале поєднання спецій підкреслює смак гірчиці та меду, що також доповнюють один одного. А найголовніше, що цей продукт зроблено з інгредієнтів, що виростили на українських землях, тобто з любовʼю та теплом.