Сушіння трав в українській традиції
Медицина та фармацевтика то, звісно, добре, але лікувались ж люди якось раніше без цього? Ще за часів Київської Русі трав'яні відвари використовували як цілющі напої для зцілення та профілактики різних захворювань. От саме тоді всі наші карпатські (і не тільки) рослини грали головну роль для підтримки здоровʼя. Сьогодні ми продовжуємо стародавні традиції та сушимо трави, які стають основою для смачних та корисних чаїв. Неймовірно, що цілющі рослини буквально ростуть під ногами, якщо приїхати до Карпат чи інших гірських регіонів. Але зібрати все те й правильно засушити — дійсно мистецтво.
Процес виготовлення чаю
Трав'яні чаї бренду «ZHYGUN HERBS» виготовляються з екологічно чистих інгредієнтів, кожен із яких ретельно підбирається для створення унікальних смакових композицій і корисних властивостей. Продукція бренду відома своєю якістю та натуральністю, оскільки виробник особливу увагу приділяє якості сировини та дбайливому процесу обробки. Це дозволяє зберігати природний аромат і корисні речовини кожної рослини, що використовується в чаї. Власник бренду разом з родичами власноруч збирає усі трави, а сам чай проходить дослідження на якість у спеціальній лабораторії.
Чому варто обовʼязково спробувати чай «ZHYGUN HERBS»
«ZHYGUN HERBS» — локальний бренд, започаткований травником у четвертому поколінні. Власник виробництва, Вадим Жигун, почав вивчати трави і народну медицину у 2014 році. Дізнався про все у бабусі, перечитав купу літератури, провчився в учителя-травника 2 роки і випив тисячі літрів травʼяного зілля. Все це допомогло йому створити унікальний бренд з оригінальними чаями, кожен з яких має свої корисні властивості та створений для певного запиту. У кожного чаю свій аромат, смак і післясмак, сплутати які неможливо. Це саме той випадок, коли традиційні рецепти поєднуються з сучасним баченням продукту. Перевірте автентичність чаю самостійно, замовивши його зі зручною доставкою на сайті «100ШОП».