ТМ «Сквирянка» почала виготовляти кукурудзяне борошно у 2012 році. Це багатоетапний процес, що включає очищення зерен, їх зволоження та розмʼякшення, лущення та подрібнення. Далі сировину просіюють, щоб видалити залишки оболонок від зерен. Ці етапи дозволяють досягти ідеальної текстури борошна. Щоб покращити смакові властивості та збільшити термін зберігання, продукт злегка обсмажують. А вже готове борошно пакують в екологічне та герметичне паковання.
«Сквирянка» існує з 1931 року та займається популяризацією української кухні за кордоном, експортуючи кукурудзяне борошно у 85 країн світу. Універсальний продукт має чудові смакові властивості, високу якість виробництва та екологічне паковання, що робить його популярним на сучасному продуктовому ринку. З борошном від ТМ «Сквирянка» легко працювати на кухні та готувати страви будь-якого рівня складності. Тож це ідеальний вибір для різноманітної випічки, тіста, соусів та підлив, загущення супів та бульйонів, панірування чи кляру. Замовляйте українське на сайті «100ШОП» зі зручною доставкою у будь-яку точку країни.