Лінія переробки зерна гречки має потужність у 200 тон сировини за добу. Гречана сировина проходить декілька етапів, щоб стати однорідним борошном. Спочатку зерна гречки очищують та пропускають через лущильні машини, які відокремлюють зовнішню оболонку (лушпиння) від ядра. Це дозволяє отримати очищене зерно, з якого потім буде вироблятися борошно. Щоб покращити смак продукта, зерна піддають легкому обсмажуванню. Це також знижує вологість, що сприяє довшому зберіганню. Очищене зерно поміщають у млин, де його перемелюють на тонкий порошок. Після помелу борошно просіюють, щоб відокремити великі частинки, які не подрібнилися до кінця, і забезпечити однорідність консистенції. Це особливо важливо для отримання якісного борошна для випічки та інших страв. Готове борошно розфасовують в екологічне та герметичне паковання.
«Сквирянка» існує з 1931 року та займається популяризацією української кухні за кордоном, експортуючи гречане борошно у 85 країн світу. Універсальний продукт має чудові смакові властивості, високу якість виробництва та екологічне паковання, що робить його популярним на сучасному продуктовому ринку. З борошном від ТМ «Сквирянка» легко працювати на кухні та готувати страви будь-якого рівня складності. Тож це ідеальний вибір для різноманітної випічки, тіста, соусів та підлив, загущення супів та бульйонів, панірування чи кляру. Замовляйте українське на сайті «100ШОП» зі зручною доставкою у будь-яку точку країни.