Аджика в українській кухні
Аджика родом з Грузії, де вважається традиційною стравою. Ми познайомились з нею відносно нещодавно, у другій половині 20 століття. Але дуже скоро вкусили, що це таке, та почали готувати на свій, український манер. Наприклад, додавали солодкий перець, помідори, яблука чи моркву, щоб зробити смак більш гострим чи, навпаки, мʼяким. Час йде, а ми не міняємось та продовжуємо експериментувати. Бо своє смачніше!
Як виготовляється мамина аджика
Як виготовляється аджика мами Євгена Клопотенка? Звісно ж, з теплом та любовʼю! Скажімо лише, що до складу входять яблука, а над всім іншим фантазуйте та розгадуйте рецепт, куштуючи ароматний соус. Замовляйте у зручних скляних банках зі швидкою доставкою на сайті «100ШОП».
Головна особливість маминої аджики
Найголовніше, що вам потрібно знати: більше такої аджики не буде! Смачнющий томатний соус, зроблений лагідними руками мами Євгена Клопотенка за фірмовим рецептом, варто брати, поки є. Бо розлетиться як гарячі пиріжки!