Борщову заправку «100РОКІВ» виготовляють за фірмовим рецептом шеф-кухаря Євгена Клопотенка з овочів, що виросли на українських землях. Цей продукт має особливий копчений присмак, який досягається завдяки додаванню копчених інгредієнтів, як-от груша. А симбіоз буряку та ферментованому рису надає заправці яскравий та насичений колір. Це натуральний рис, який ферментується на полях, що дає йому стійке червоне забарвлення. Для кислотності додається лимонна кислота, томатна паста і квашені томати.
Торгова марка «100РОКІВ» виготовляє автентичні продукти та допомагає досліджувати українську кухню. Завдяки цьому звичні нам страви, як-от червоний борщ, смакують по-новому та знову й знову закохують у себе. Борщова заправка за рецептом Євгена Клопотенка дивує та інтригує водночас, створюючи унікальні поєднання продуктів. Коли б ще нам спало на думку заміксувати квашені томати, копчену грушу, ферменований рис та сушений любисток? Все це вже зроблено у зручному форматі консервації та знаходиться на відстані пари кліків на сайті «100ШОП». Ну що, гайда борщувати!