Сіль з кропом роблять на основі дрогобицької солі, що виготовляється на одному з найдавніших підприємств Європи у місті Дрогобичі. Щоб збагатити смак приправи, виробник додає насіння кропу, яке попередньо обсмажують, а потім ретельно розмелюють до найдрібнішої фракції. Завдяки прогріванню зелені при 50 градусах вона виділяє активну ароматну олію, розкриваючи свій смак та смак солі неймовірним чином.
Якби ваші стави були піснею, сіль з кропом стала б її фінальним акордом. Це універсальна приправа, виготовлена з унікальної сировини, що добувається лише в Україні. З такою сіллю ви зможете ще більше досліджувати українську кухню. А щоб розпочати цю захопливу подорож, замовляйте сіль з кропом зі зручною доставкою на сайті «100ШОП».