Гхі — це 99-відсотковий жир, без домішок молочних білків, цукру та води. Під час виробницства масла тверді речовини у молоці карамелізуються, після чого їх повністю забирають з продукту. Це надає маслу більш насичений аромат та ніжний горіховий присмак. Саме цей присмак цілковито змінює смак готових страв. Щоб виготовити якісне масло Гхі, потрібно враховувати багато умов: температуру та час топлення, посуд, в якому топиться та зберігається масло та ретельний процес очищення масла. Через особливості приготування масло Гхі має великий термін придатності та не втрачає своїх коричних властивостей з часом. В Індії, до прикладу, Гхі називали «рідким золотом» та передавали через покоління як сімейну реліквію. Але готові побитися об заклад, що масло від бренду GHEESOME надовго на вашій кухні не затримається. А запаси «золота» можна завжди поповнити, замовивши його на сайті «100ШОП» зі зручною доставкою.
Бренд GHEESOME займається популяризацією українського, тож легко відправляє свою продукцію за кордон. Це сімейний бізнес з чітким розумінням, яким має бути високоякісний продукт. Власники бренду провели експертизу 12 варіантів сировини, перш ніж обрати ідеального виробника. Тож не дивно, що з-поміж інших багато людей обирає саме цей бренд топленого масла Гхі. Воно має безліч переваг порівняно зі звичайним маслом. Наприклад, його можна споживати людям з підвищеним холестерином, а також діткам та вагітним.