Квасолевий хумус чи, простіше кажучи, квасолевий паштет виготовляють з квасолі сорту «Яська», який вирощує одна родина на Заході України вже більше 100РОКІВ. В цій квасолі на 20% більше білків у порівнянні зі звичайною. Хумус з домашньою олією роблять з додаванням соняшникової нерафінованої олії, щоб зберегти цей запашний аромат. Завдяки олії вдалось зробити таку ніжну, не пористу структуру продуктц. Виходить схоже на крем-чіз завдяки жиру, який якраз і дає олійка.
Торгова марка «100РОКІВ» вкотре доводить, що все геніальне просте та зрозуміле. Звичні інгредієнти, оригінальний рецепт та дрібка любові роблять свою справу — так народився квасолевий хумус. Радимо скуштувати закуску всім поціновувачам традиційної східної намазки, щоб переконатися, що досліджувати українське не тільки цікаво, а ще й дуже смачно. Замовляйте квасолевий хумус з доставкою у будь-яку точку України на сайті «10ШОП».