Продукт виготовляють за фірмовим рецептом Євгена Клопотенка з квасолі сорту «Яська», який вирощує одна родина на Заході України вже більше 100РОКІВ. В цій квасолі на 20% більше білків у порівнянні зі звичайною. Технологія приготування стандартна, спочатку замочення, потім відварювання. А завдяки різним режимах стерилізації вдалося зберегти такий апетитний вигляд та цілісну структуру кожної квасолини. Зі спецій обовʼязково додається часник, материнка (вона ж орегано або душниця) та, власне, томатна паста.
Торгова марка «100РОКІВ» принципово не використовує у складі своїх продуктів консерванти, тож квасоля у томатній заливці «Яська» має натуральний склад та насичений смак. Квасоля містить багато білку, тож це чудова альтернатива мʼясним продуктам, що особливо актуально під час посту або для людей, які не вживають мʼяса. Унікальність цієї квасолі в тому, що вона не тільки ідеально доповнює будь-яку страву, але й смакує, якщо їсти її ложкою прямо з банки. Дозвольте собі урізноманітніти свій раціон та замовляйте поживний продукт з доставкою на сайті «100ШОП».