Чорниці для цього варення зросли у щедрих поліських лісах – там, де мох м’якший за подушку, а гриби самі в кошик стрибають. Ягоди добирали вручну, без оцих ваших комбайнів, щоб жодна не прим’ялась. Потім варили – довго, не кваплячись, бо добрі речі вимагають часу. Поки аж сироп не загусне, але щоб і карамеллю не став. Готове варення розливають по банкам, закривають кришкою і – в льох, настоюватись. Бо лише так воно набуває того самого, неповторного смаку.



Варення з лісової чорниці, що маємо в «100ШОП» – не тільки смачне, воно ще й корисне, бо в чорниці ж повно вітамінів! Ото, як хочете згадати смак дитинства, спробувати щось дійсно натуральне – беріть це варення, не пожалкуєте! Тут кожна ложка – не просто собі солодка на смак. Це справжня чорнична суть, окрема історія. Беріть свіжий хлібчик, намастіть варенням по-багатому, та й запийте молочком ... мммм... от тоді вже точно життя вдасться!