Для приготування закуски використовують томати, вирощені в Україні. Їх миють, розрізають навпіл, кожну половинку занурюють у суміш спецій, зібраних за секретним рецептом. Далі помідори сушаться у дегідраторі протягом 12-15 годин, фасуються у скляну тару разом зі свіжим часником та заливаються запашною олією. Ви можете спробувати приготувати таку закуску самостійно або ж замовити вже готову від «ОТЕ» зі зручною доставкою на сайті «100ШОП».
Виробництвом натуральної пастили займається пані Оксана, мама двох діток та жителька Львова. Це сімейний бізнес, що виріс зі звичайного хобі. Жінка захопливо вивчала флору Карпат та зрозуміла, що ми маємо незліченну кількість цілющих рослин, що можуть приносити користь. Так народились карпатські чаї «ОТЕ», а згодом дійшло й до натуральної пастили та вʼялених томатів. Чому варто їх спробувати? Все просто: закуска зроблена з теплом та любовʼю людиною для людей. Такі бізнеси надихають!