Дуже просто, але зі знанням справи. Майстри, що роблять цю штуку, беруть відбірну паприку, сушать, перетирають і потім коптять на спеціальних дровах. Ото й виходить красива така – дрібного помелу, однорідна, з виразним «димним» ароматом та легкою перчинкою. На смак – характерна, на колір – томатна, ох, і духмяна! Та без хімічних добавок – усе натуральне, тільки те, що виросло на наших полях.



Вирішуйте самі. Але, скажу вам, це не просто приправа з полиці магазину. Це справжній український продукт, виготовлений з любов’ю та досвідом. Її смак – щось більше, ніж «сушений перчик». Приправа не забиває, а навпаки – додає характеру та власного шарму будь-якій страві. Сипнули до шашлику, в овочі, присмачили бургер, і кайфуєте.