Готують ці грибочки як для себе, з душею. Збирають у екологічних місцинах, ретельно миють, чистять. Готують маринад з чорним перцем (горошком) і лавровим листом, щоб смак збагатити: варять, настоюють, а потім ним заливають лисички. І стоять вони такі, чекають зіркового часу. Поки їх не дістануть та не, скажімо, приправлять цибулькою, солькою. А то й так з’їдять: з вареною, смаженою картоплею, запеченим м’ясом, рибкою. Чи на бутербродах, в салатах – хто, як любить.



Грибочки з магазину «100ШОП» приготовлені за традиційним рецептом. Смачні та поживні, як те м'ясо. В них багато білка, вітамінів групи В, бета-каротину. Тож не дивно, що всі їх так наминають, як побачать – бо ж організм просить. Та й взагалі – лисички прикрасять собою будь-який стіл. І повечеряти ними не зась, і до свята подати гоже. Ото як хочете дізнатись, який на смак український ліс, беріть – це воно!