ТМ SERGIO використовує декілька промислових технологій сушіння, що дозволяють якнайкраще зберегти натуральні смакові та корисні властивості фруктів. Завдяки інфрачервоному випромінюванню процес сушіння відбувається при невисокій температурі (40-60 °С), що майже повністю зберігає вітаміни, біологічно активні речовини, природний колір, смак та аромат висушуваних продуктів. У випадку з цукерками спочатку з фруктів роблять пюре, потім формують солодощі і висушують їх до стану, схожого на пастилу.
Для виробництва фруктових цукерок ТМ SERGIO використовує фрукти, які були вирощені на українській землі. Головний принцип торговї марки полягає в тому, щоб обирати лише натуральну сировину. Нічого зайвого, тільки фрукти! Вивчаючи потреби споживачів, виробник постійно розвивається та поповнює свій асортимент. Це продукція для людей, що дотримуються здорового харчування та просто люблять смачні та натуральні смаколики. Завдяки ТМ SERGIO ви можете відкрити нові смакові властивості звичних фруктів та ще більше заглибитися у дослідження української кухні. Зробити це ще простіше разом з доставкою товарів на сайті «100ШОП».