Горох Фрі по технології відварюється та смажеться у фритюрі. Весь жир зайвий видаляється після смаження. Додаються лише натуральні спеції, жодного глуматату! Сам рецепт розробляв Євген Клопотенко, тож це точно варто скуштувати.
Торгова марка «100РОКІВ» вигадала простий, але вдалий метод виробництва автентичного снеку з популярного українського продукту, який вирощують на наших землях не одне століття. Це не тільки доступний та смачний, але й корисний перекус, який можна брати з собою на роботу, навчання чи у походи в гори. Варіантів безліч — смакуйте в задоволення! Горох Фрі є універсальним інгредієтом для різноманітних страв, як-от салати чи супи. Варто лише замовити снек з доставкою на сайті «100ШОП» та почати цю захопливу горохову історію.