ТМ SERGIO використовує декілька промислових технологій сушіння, що дозволяють якнайкраще зберегти натуральні смакові та корисні властивості фруктів. Завдяки інфрачервоному випромінюванню процес сушіння відбувається при невисокій температурі (40-60 °С), що майже повністю зберігає вітаміни, біологічно активні речовини, природний колір, смак та аромат висушуваних продуктів. Отриманий у результаті інфрачервоного сушіння продукт не потребує якихось особливих умов зберігання і стійкий до розвитку мікрофлори. Протягом року продукти можуть зберігатися без спеціальної тари (при низькій вологості навколишнього середовища), при цьому втрати вітамінів становитимуть не більше 5-15 %. У герметичній тарі продукт може зберігатися до двох років.
Для виробництва фруктових сумішей ТМ SERGIO використовує фрукти та ягоди, які були вирощені на українській землі. Головний принцип торговї марки полягає в тому, щоб обирати лише натуральну сировину. Нічого зайвого, тільки фрукти! Вивчаючи потреби споживачів, виробник постійно розвивається та поповнює свій асортимент. Це продукція для людей, що дотримуються здорового харчування та просто люблять смачні та натуральні смаколики. Завдяки ТМ SERGIO приготування традиційних напоїв, як-от узвар чи компот, стало максимально зручним, що значно спрощує кулінарний процес та заохочує вивчати своє, українське. Зробити це ще простіше разом з доставкою товарів на сайті «100ШОП».