ТМ SERGIO використовує декілька промислових технологій сушіння, що дозволяють якнайкраще зберегти натуральні смакові та корисні властивості фруктів. Завдяки інфрачервоному випромінюванню процес сушіння відбувається при невисокій температурі (40-60 °С), що майже повністю зберігає вітаміни, біологічно активні речовини, природний колір, смак та аромат висушуваних продуктів. Отриманий у результаті інфрачервоного сушіння продукт не потребує якихось особливих умов зберігання і стійкий до розвитку мікрофлори. Але у випадку з сушеними сливами термін зберігання продовжується завдяки поєднанню з оливковою олією першого холодного віджиму.
Для виробництва сушених слив в оливковій олії ТМ SERGIO використовує сливи, які були вирощені на українській землі. Головний принцип торговї марки полягає в тому, щоб обирати лише натуральну сировину. Нічого зайвого, тільки фрукти! Вивчаючи потреби споживачів, виробник постійно розвивається та поповнює свій асортимент. Це продукція для людей, що дотримуються здорового харчування та просто люблять смачні та натуральні смаколики. Завдяки ТМ SERGIO ви можете відкрити нові смакові властивості звичних фруктів та ще більше заглибитися у дослідження української кухні. Зробити це ще простіше разом з доставкою товарів на сайті «100ШОП».