Тут все просто, як на базарі – лише натуральне, бо де ти ту хімію візьмеш? Ті, хто робили цю приправу, знають своє діло: все ретельно змішали, пофасували. В готовій суміші добре видно, де – часничок, а де – перчик. І колір справжній, як сушеної зелені. Короче, як для себе зробили, під чесне слово. Ось так от!



Уявіть соковитий бургер, а в ньому – оця приправа запашна, духмяна вирішує... Мммм... Так і хочеться з'їсти. З такою штукою зі «100ШОП» ваша булка з котлетою точно не будуть гірше, ніж у ресторані. Та все таке натуральне, як у баби на городі. Бо наше українське! З продуктів із наших полів, що зростали під нашим сонечком та дощами. Отож, хлопці та дівчата, беріть, пробуйте, та й розкажіть всім, який смак у цьої приправи чарівний.