Домашні скарби, які хочеться відкрити знову
Памʼятаєте? У студентські роки всі ми відмовлялись від закруток наших батьків. А зараз з-під землі готові дістати баночку домашніх помідор чи кабачкової ікри. Ось три закруточки, які зачеплять за душу з першої банки:
Українські бабусі з Кременчука поділились рецептом з Євгеном Клопотенком, а він поділився цим смаком з вами.
Зелені помідори з любистком? Звучить, як страва з ресторану, але це наш український смак. Томати мають приємний солодкуватопікантний смак, а любисток додає незвичну нотку.
Бейбі патісони на грилі
Для збереження смаку та текстури, маленькі патісони обсмажуються, а потім консервуються в спеціальному розсолі. Виглядають, як міні закуска до столу, а смакують, як чудовий гарнір до мʼяса або риби.