Щоб приготувати автентичну качану кашу, пшоно порціями засипають у широку миску, поливають збитими яйцями, притрушують борошном і починають суміш качати або перетирати руками. Так потрібно робити доти, поки кожна пшонинка не буде обкачана у тісто і не стане розміром як соя. Далі крупу підсушують та відправляють на зберігання. Зараз цей процес більш механізований, але рецептура повністю збережена. Ви можете спробувати приготувати качану кашу власноруч або ж замовити вже готову на сайті «100ШОП» зі зручною доставкою.
Уявіть, у світі більше немає країни, де готують качану кашу. Якщо цей факт не переконає вас скуштувати цю страву, скажемо коротко та просто: це неймовірно смачно! Варити крупу можна у воді або одразу у бульйоні, що лише покращить смакові властивості каші. Зручно, що не треба думати, яку ті крупинки пшона обваляти та викачати у яйці з борошном. Все вже зроблено за вас. І це ще більше мотивує спробувати, що ж то за качана каша така. Досліджуємо українську кухню разом!