Квасолевий хумус чи, простіше кажучи, квасолевий паштет виготовляють з квасолі сорту «Яська», який вирощує одна родина на Заході України вже більше 100РОКІВ. В цій квасолі на 20% більше білків у порівнянні зі звичайною. Технологія проста, цибулю сушать, коптять, потім трошки додають води, щоб відновити текстуру, і перебивають з квасолею. А виходить кінцевий продукт ніби крем-чіз завдяки жиру, який дає олія у складі.
Торгова марка «100РОКІВ» вкотре доводить, що все геніальне просте та зрозуміле. Звичні інгредієнти, оригінальний рецепт та дрібка любові роблять свою справу — так народився квасолевий хумус. Радимо скуштувати закуску всім поціновувачам традиційної східної намазки, щоб переконатися, що досліджувати українське не тільки цікаво, а ще й дуже смачно. Замовляйте квасолевий хумус з доставкою у будь-яку точку України на сайті «10ШОП».