Тут все просто, як у нас на селі кажуть: «Що виросло – те й з'їли». Гриби не зі стелажів, а справжні, поліські. Росли саме там, де їм добре. Маринують ці грибочки по-хитрому, щоб і смак зберегти, і щоб довго простояли. Чистять, ріжуть, гарно промивають. Та й у банку, та маринадиком доверху покривають. Лише вода, оцет, сіль, ще трошки цукру та спецій. Лишається додати цибульку, спеції за смаком, і вже тобі повноцінний салат!



Чому грибочки з магазину «100ШОП»? Бо це справжній «Білий» – «господар» українського лісу. Не шампіньйони, які забули, де їхня батьківщина. Це чистий, лісовий, зібраний дбайливими руками поліських кулінарів, біленький грибочок. Законсервований так, щоб не втратити ані краплі автентичного смаку. Відкрив банку – і вже ніби на узліссі, де вітер пахне хвоєю, а під ногами мох м’який. Чи це не диво? Отож, беріть грибочки, пробуйте – воно того вартує.