Аромат – аж голова крутиться
Агов, народ! Ну от скажіть мені, хто з вас любить полуницю? Та всі люблять, звісно! А хто любить джем з полуниці? Та всі люблять, знову ж таки! Особливо, коли він такий, як оцей від YAGODAR: густий, ароматний, і головне – без всяких там добавок. Знаєте, як раніше робили? Оце тут так само – лише полуниця, та трохи пектину для густоти, і все! Ніякого цукру, ніяких консервантів – 100% натуральний смак. Відкриваєте баночку, а там… Пахучі ягоди полуниці «плавають» в напіврідкому джемі. Колір – насичений такий, темно-вишневий, прям сяє. Намазуєте на хлібець – і смакуєте собі, аж очі закриваються від задоволення. Бо і не дуже солодке, і кісточки на зубах не хрумтять. А якщо з млинцями чи з сирниками – то взагалі космос! Отакий от джем – простий, зрозумілий, і дуже-дуже смачний.
Варили з душею, як для себе – оце і весь секрет
Тут все просто, як двері. Майстри-кулінари з Дніпра беруть свіжу, стиглу полуницю, миють її гарненько, і варять на повільному вогні. Додають лимонну кислоту та пектин – таку штуку з яблук, щоб джем густий був. Готують цю солодку жижу доти, доки не зробиться густою і насиченою. Потім фасують в баночки. Власне, це все! Ніяких секретиків, ніяких хитрощів – все просто і зрозуміло. Як кажуть, що в серці, те й у банці!
Беріть, поки є, бо миттю розберуть
От скажіть мені, люди добрі, чому ви досі тут вичитуєте, а не замовляєте джем на «100ШОП»? Дивіться, бо може й не лишитися! Людей же не обманиш: відразу бачать, де смачне. Тому й купують. Беріть і ви – баночку-другу цього чуда, не пошкоджуєте. До сирників, млинців чи просто на скибці хліба з молочком ітиме на раз-два!