А готують цей джем дуже просто, але з душею. З українських полів фермери збирають свіжу смородину, миють, перебирають… А яблучка? Тут особливий підхід! Їх запікають до золотистої скоринки, щоби віддали всю свою солодкість та аромат. Потім все це змішують, додають трохи любові – і вуаля! Ніжно-солодкий джем готовий! Аромат такий – легкий полуничний. Маленькі цілі полуниці «купаються» в напіврідкому джемі: як їси, то кісточка не хрускає. А колір який – темно-вишневий, ох, і апетитний!



Чому саме цей джем? Бо він – справжній, ягід та фруктів, вирощених на Дніпропетровщині, і не лише! Десь там, подалі від міських агломератів. Де лише свіже повітря та ніжне вкраїнське сонечко. Джемчик цей без консервантів, без всякої гидоти. У зручній скляній баночці, щоб добре зберігався. Всередині – природна сила та смак. От як раніше робили, пам'ятаєте? А який джемчик корисний! В смородині – купа вітамінів, а печені яблука – це клітковина та пектини. Замість цукру тут – підсолоджувач. Такий, що і діабетикам можна, не одну ложку. Так, що беріть на «100ШОП» та смакуйте. І не забудьте поділитися з друзями – вони теж зацінять!